Εργαλεία
Εγγραφή Είσοδος

Π. Βαλασόπουλος:«Ολοκληρώθηκε η δωρεά της κ. Γκουντάνη στο Παναρκαδικό Νοσοκομείο Τρίπολης»

 

Τρίπολη, 27 Δεκεμβρίου 2013

 

Σήμερα εκπροσωπώντας τον κ. Υπουργό Υγείας, κ. Άδωνη Γεωργιάδη παρευρέθηκα στην λιτή τελετή υπογραφής των συμφωνητικών, μεταξύ της δωρήτριας, των εταιρειών που αναλαμβάνουν την εκτέλεση της δωρεάς όπως επιθυμεί, της διοίκησης, των ιατρών και των ανθρώπων, του Παναρκαδικού Γ.Ν.Τριπόλεως για την ολοκλήρωση της δωρεάς της κ. Γκουντάνη.

Όπως είχαμε τονίσει πρόσφατα, ήταν θέμα λίγου χρόνου να ολοκληρώσουν και οι υπηρεσιακοί παράγοντες την επεξεργασία των απαραίτητων έγγραφων.

Σήμερα είμαστε στην ευχάριστη θέση της υπογραφής, ώστε άμεσα να ξεκινήσουν οι εργασίες μετατροπής του χώρου υποδοχής του ιατροτεχνικού εξοπλισμού, στην καρδιολογική κλινική,  για την δημιουργία Αιμοδυναμικού τμήματος στο Παναρκαδικό Γ.Π.Νοσοκομείο Τρίπολης.

Με την ολοκλήρωση και την τοποθέτηση αυτού του εξοπλισμού που τόσο απλόχερα πρόσφέρει η κα Γκουντάνη, το νοσοκομείο μας, αναβαθμίζετε και ουσιαστικά δημιουργούνται οι υποδομές για την παροχή υψηλών παροχών υγείας στους Αρκάδες, αλλά και στους πολίτες της Πελοποννήσου.

Εμείς οι Αρκάδες, οφείλουμε αιώνια ευγνωμοσύνη στην κα Γκουντάνη και στους ανθρώπους που είναι μαζί της σ’ αυτή την προσπάθεια, για την μεγάλη της προσφορά, η οποία συνεχίζει την παράδοση της Ομογένειας, που πάντα πρωτοστατεί στα πέτρινα χρόνια του Ελληνισμού, για την Ανάταση του Έθνους μας.

Ενεχύρησα δε και την ευχαριστήριο επιστολή του κ. Υπουργού, προς την κα Γκουντάνη, με την διαβεβαίωση ότι θα συνεχισθούν οι προσπάθειες, που καταβάλλονται για την αναβάθμιση του νοσοκομείου.

Ολόκληρη η επιστολή έχει ως εξής:

epistoli


?>?>?>?>?>?>?>