Εργαλεία
Εγγραφή Είσοδος

Επίσκεψη στην Τεχνική Υπηρεσία της Π.Ε. Αρκαδίας

 

Την Τεχνική Υπηρεσία της Περιφερειακής Ενότητας Αρκαδίας , επισκέφθηκε σήμερα το πρωί ο Παναγιώτης Βαλασόπουλος, υποψήφιος βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας.

 

Στις συζητήσεις που έγιναν , έθεσε τα θέματα των έργων που σήμερα υλοποιούνται από την περιφέρεια και ιδιαίτερα αυτά τα οποία προγραμματίζονται να ενταχθούν στο τεχνικό πρόγραμμα του 2012 της Π.Ε. Αρκαδίας. Επίσης ενημερώθηκε, για την πορεία της μελέτης για τη συντήρηση του Σχολείου του Λεωνιδίου καθώς και για την αντίστοιχη μελέτη για το σχολείο των Τροπαίων, το λιμάνι του Άστρους και του οδικού δικτύου στο φαράγγι του Λούσιου και του Λάδωνα. Ταυτόχρονα, συζητήθηκαν οι παρεμβάσεις του στο Περιφερειακό Συμβούλιο, για τη βελτίωση του οδικού δικτύου της Αρκαδίας και ζητήθηκε η άποψή τους γι’ αυτές.

 

Μετά την επίσκεψη δήλωσε τα εξής «…είναι σημαντικό σήμερα, που η πατρίδα μας αντιμετωπίζει την πρωτοφανή αυτή οικονομική κρίση, συνέπεια της οποίας είναι και η μείωση των πόρων που διατίθενται στην τοπική αυτοδιοίκηση, να γίνεται σωστή διαχείριση των λιγοστών που απομένουν. Δυστυχώς, η Αρκαδία μας είναι από τους νομούς αυτούς που αντιμετωπίζουν τεράστια προβλήματα υποδομών και πρέπει όλοι μας να παλέψουμε για την αντιμετώπισή τους. Ταυτόχρονα, πρέπει να είμαστε δίπλα στους εργαζόμενους, που πολλές φορές υπερβάλλουν εαυτόν, για το καλό του τόπου….»

 

?>?>?>?>?>?>?>