Εργαλεία
Εγγραφή Είσοδος

Η φετινή 25η Μαρτίου μπορεί να αποτελέσει το φάρο για τις δύσκολες στιγμές που περνάμε

Παναγιώτης Βαλασόπουλος: «Η φετινή 25η Μαρτίου μπορεί να αποτελέσει το φάρο για τις δύσκολες στιγμές που περνάμε»

25 Μαρτίου 2011

Την ακόλουθη δήλωση για την επέτειο της 25ης Μαρτίου μας απέστειλε ο Περιφερειακός Σύμβουλος Αρκαδίας Παναγιώτης Βαλασόπουλος

«H 25η Μαρτίου δεν μπορεί να αποτελεί μία απλή αργία για την σύγχρονη Ελλάδα. Δεν μπορεί να αποτελεί μία στείρα θύμηση ενός όχι και τόσο μακρινού παρελθόντος.

Οι Έλληνες δίδαξαν αυταπάρνηση, ελευθερία, ανεξαρτησία απέναντι σε όποιον επιβουλεύεται την Εθνική μας κυριαρχία, την νοημοσύνη μας, την αξιοπρέπεια μας. Αυτό είναι που πρέπει να γίνει βίωμα. Πως το χτες δεν είναι ξεκομμένο από το σήμερα. Και όλα αυτά έχουν ρίζα την παιδεία. Την παιδεία που σήμερα χτυπάνε στην βάση της, καταργώντας και συγχωνεύοντας σχολεία. Σχολεία που τα κόβουν και τα ράβουν  με τα μικροπολιτικά τους συμφέροντα, δίνοντας σημασία στα ασήμαντα και ξεχνώντας τα σημαντικά. Προβάλλοντας δήθεν το καλό του σήμερα, υποθηκεύοντας όμως το αύριο.

 

Η 25η Μαρτίου μπορεί να αποτελέσει το φάρο για τις δύσκολες στιγμές που περνάμε και πάλι σαν Έθνος τόσο οικονομικά και κοινωνικά, όσο και ηθικά..

 

Στην φετινή 25η Μαρτίου πρέπει να διατυμπανήσουμε προς πάσα κατεύθυνση πως η Ελλάδα έχει παρελθόν, έχει παρόν και θα έχει και μέλλον»

?>?>?>?>?>?>?>