Εργαλεία
Εγγραφή Είσοδος

Ολοκληρώθηκε το “Tripolis Sports Camp” από ΑΕΚ και ΚΟΑΤ

42aa627c15eefd8267bb10e729fb374a XL

Για 4ο συνεχόμενο καλοκαίρι οι δυο ιστορικοί σύλλογοι της πόλης μας, με μακρά παράδοση και συνεισφορά ο καθένας στο δικό του στίβο, η ΑΕΚ Τρίπολης και ο ΚΟΑΤ, συνέχισαν να συνδιοργανώνουν το πρώτο στην Αρκαδία και την Τρίπολη αθλητικό camp, το “Tripolis Sports Camp”.

Το “Tripolis Sports Camp” αποτέλεσε την ευκαιρία, να φιλοξενηθούν τα παιδιά της περιοχής, περνώντας ευχάριστα, δημιουργικά, δίπλα στην οικογενειακή εστία τις καλοκαιρινές τους διακοπές, συνδυάζοντας τα αθλητικά δρώμενα, με τις καινοτόμες δράσεις!!

Οι εργαζόμενοι γονείς εμπιστεύτηκαν τα παιδιά τους στο φιλόξενο και ασφαλές περιβάλλον, των αθλητικών εγκαταστάσεων του ΔΑΚ Τρίπολης, μ'ένα πρόγραμμα που είχε στηθεί από έμπειρους, εξειδικευμένους και καταξιωμένους στον χώρο τους γυμναστές, προπονητές και παιδαγωγούς.

Φέτος για πρώτη φορά πραγματοποιήθηκε και θεατρική αγωγή με του μικρούς συμμετέχοντες να παρουσιάζουν ένα πολύ όμορφο θεατρικό στο θεατράκι στην Κάρτσοβα με θέμα "ο μικρός πρίγκηπας".

Δείτε εδώ:https://www.youtube.com/watch?v=MHngHUWWeIo&feature=youtu.be

ΠΗΓΗ:https://www.pna.gr/sports/sports/item/40614-oloklirothike-to-tripolis-sports-camp-apo-aek-kai-koat-video-pics?fbclid=IwAR1HJf1DT5emaPbsHeoxkQSAitjiXVyQich2YDNdtN7mvULzUqOf6PNVdUM

?>?>?>?>?>?>?>