Εργαλεία
Εγγραφή Είσοδος

Τρίπολη | Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης για παιδιά από τη Μητρόπολη Μαντινείας και Κυνουρίας - Άρχισαν οι εγγραφές!

Η Ιερά Μητρόπολη Μαντινείας & Κυνουρίας αποδεικνύει για ακόμη μια φορά την αγάπη της για τα παιδιά δημιουργώντας ένα Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης (ΚΔΑΠ). Το ΚΔΑΠ έχει ως στόχο τη δημιουργική απασχόληση παιδιών ηλικίας 5 έως 12 ετών, την αλληλεπίδρασή τους με διάφορες δραστηριότητες ( αθλητικές, καλλιτεχνικές, ομαδικά παιχνίδια κ.α) καθώς και τη σωστή αξιοποίηση του ελεύθερου χρόνου τους. Το εβδομαδιαίο πρόγραμμα δραστηριοτήτων του ΚΔΑΠ είναι διαμορφωμένο με τέτοιο τρόπο ώστε να αναδεικνύεται η μοναδικότητα της ιδιοσυγκρασίας του κάθε παιδιού, να αναπτύσσεται η δημιουργικότητά του και να βελτιώσει την εκφραστικότητά του μέσω της ψυχαγωγίας.
Για περισσότερες πληροφορίες και εγγραφές επικοινωνήστε στο τηλέφωνο 2712710547 ή επισκεφθείτε τις εγκαταστάσεις του παιδικού σταθμού "Η Ζωοδόχος Πηγή" κατά τις ώρες λειτουργίας του (8:00π.μ - 16:00 μ.μ).

cc0c7a23a69931f7377721c4ce8b8dfe XL

ΠΗΓΗ:https://www.kalimera-arkadia.gr/blog/item/100890-tripoli-kentro-dimiourgikis-apasxolisis-gia-paidia-apo-ti-mitropoli-mantineias-kai-kynourias-arxisan-oi-eggrafes.html

?>?>?>?>?>?>?>