Εργαλεία
Εγγραφή Είσοδος

Αθλητικό camp, “Tripolis Sports Camp” από ΑΕΚ και ΚΟΑΤ

c03fddded5ce1ac7ecec90388bf702d5 XL
Για 3ο συνεχόμενο καλοκαίρι οι δυο ιστορικοί σύλλογοι της πόλης μας ,με μακρά παράδοση και συνεισφορά ο καθένας στο δικό του στίβο, η ΑΕΚ Τρίπολης και ο ΚΟΑΤ, συνεχίζουν να συνδιοργανώνουν το πρώτο στην Αρκαδία και την Τρίπολη αθλητικό camp, το “Tripolis Sports Camp”.


Το “Tripolis Sports Camp” αποτελεί την ευκαιρία, να φιλοξενηθούν τα παιδιά μας, περνώντας ευχάριστα, δημιουργικά, δίπλα στην οικογενειακή εστία τις καλοκαιρινές τους διακοπές, συνδυάζοντας τα αθλητικά δρώμενα ,με τις καινοτόμες δράσεις!!

Οι εργαζόμενοι γονείς μπορείτε να εμπιστευτείτε τα παιδιά σας στο φιλόξενο και ασφαλές περιβάλλον, των αθλητικών εγκαταστάσεων του ΔΑΚ Τρίπολης, μ ένα πρόγραμμα που έχει στηθεί από έμπειρους, εξειδικευμένους και καταξιωμένους στον χώρο τους γυμναστές, προπονητές και παιδαγωγούς.

Οι εγγραφές ξεκίνησαν. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις αιτήσεις και για ότι άλλο χρειαστείτε, μπορείτε να απευθύνεστε τηλεφωνικά στο 6972694448, αλλά και να μας επισκεφτείτε στις εγκαταστάσεις μας στο ΔΑΚ Τρίπολης – Γραμματεία Τένις.

Με χαρά περιμένουμε να σας καλωσορίσουμε στην μεγάλη συντροφιά και οικογένεια της ΑΕΚ Τρίπολης και του ΚΟΑΤ και να σας προσφέρουμε χαρούμενες, ξέγνοιαστες, αθλητικές καλοκαιρινές διακοπές.


ΓΙΑ ΤΟ «Tripolis Sports Camp»
ΠΑΝ. ΒΑΛΑΣΟΠΟΥΛΟΣ - ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΔΣ ΑΕΚ ΤΡΙΠΟΛΕΩΣ & Χ. ΚΑΛΑΘΑ - ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΔΣ ΚΟΑΤ

ΠΗΓΗ:https://www.kalimera-arkadia.gr/atzenta/item/99641-athlitiko-camp-tripolis-sports-camp-apo-aek-kai-koat.html

?>?>?>?>?>?>?>