Εργαλεία
Εγγραφή Είσοδος

Υπέροχη φιέστα, υπέροχη πρωταθλήτρια ΑΕΚ Τρίπολης

Απονομή 1

Η ΑΕΚ Τρίπολης πραγματοποίησε την φιέστα της κατάκτησης του πρωταθλήματος και την άνοδο της στην Γ΄ Εθνική κατηγορία.

Η φιέστα ήταν εντυπωσιακή, δίνοντας το παρών αρκετοί φίλοι του συλλόγου, που πανηγύρισαν μαζί με την ομάδα. Ενενήντα χρόνια συμπλήρωσε η ομάδα του δικέφαλου από την ίδρυση της και στην γιορτή αυτή έδωσαν το παρών και οι παλαίμαχοι παίκτες, που είχαν κερδίσει το πρωτάθλημα πριν αρκετά χρόνια.

Παρόντες ήταν ο πρόεδρος της Ε. Π. Σ. Αρκαδίας κ. Τσαγγούρης μέλη από το Δ.Σ., ο πρόεδρος των διαιτητών κ. Γιώργος Τσούκας, ο αντιπεριφερειάρχης κ Βαγγέλης Γιαννακούρας, οι υποψήφιοι Δήμαρχοι κ. κ. Τσιαμούλος και Σμυρνιώτης, ο υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος κ. Χρήστος Λαμπρόπουλος, ο τέως αντιδήμαρχος και πρόεδρος της ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ κ. Σταύρος Κουκάκης, οι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι κ.κ. Βασιλόπουλος και Σπηλιόπουλος.

Ο πρόεδρος του συλλόγου κ. Βαλασόπουλος μίλησε για την επιτυχία της ΑΕΚ στο ποδόσφαιρο, χωρίς να ξεχάσει και τα άλλα αθλήματα, καλωσορίζοντας τους όλους που παραβρέθηκαν στην εκδήλωση.

Πριν την απονομή των μεταλλείων διεξήχθη φιλικός αγώνας των σημερινών πρωταθλητών , με τους παλαίμαχους πρωταθλητές. Για την ιστορία να σημειωθεί ότι ο αγώνας έληξε 4-4, με πρωταγωνιστή τον αγέραστο Σωτήρη Μπέλτσο , που ακόμα… σκοράρει!

Μετά την λήξη βραβεύτηκαν οι παλαίμαχοι για την κατάκτηση του πρωταθλήματος το 1988-1989, στην συνέχεια ο κ. Γιάννης Νίκου, ο Πέτρος Χοριδάς και ο παλαίμαχος Δημήτρης Κοκκώνης.

Σειρά πήραν οι παίκτες της ΑΕΚ Τρίπολης παραλαμβάνοντας τα μετάλλια τους και στο τέλος ο αρχηγός Κώστας Λιακόπουλος, σήκωσε το κύπελλο του πρωταθλητή 2018-2019, όπου τα καπνογόνα και τα συνθήματα είχαν την τιμητική τους!

Στην κάμερα του pna.gr, μίλησαν ο Δημ. Δήμος και ο προπονητής της ομάδας Κώστας Καλογιαννίδης.

Δείτε εδώ:https://youtu.be/7wH-dxbbo9Q

Δείτε εδώ:https://youtu.be/-43rekSa35c

Δείτε εδώ:https://youtu.be/u42dsHTfuQA

ΠΗΓΗ:https://www.pna.gr/sports/podosfairo/item/38868-yperoxi-fiesta-yperoxi-protathlitria-aek-tripolis

?>?>?>?>?>?>?>