Εργαλεία
Εγγραφή Είσοδος

Το ολονύχτιο γλέντι της ΑΕΚ Τρίπολης για το πρωτάθλημα

Η ΑΕΚ Τρίπολης πανηγυρίζει την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Α' Αρκαδίας επιστρέφοντας έπειτα από 30 ολόκληρα χρόνια στην κορυφή παίρνοντας παράλληλα και την άνοδο για την νέα σεζόν στην Γ' Εθνική κατηγορία.

Οι κιντρινόμαυροι έκαναν κυριολεκτικά τη νύχτα μέρα ξεφαντώνοντας με τον δικό τους ξεχωριστό τρόπο απαλλαγμένοι πέρα από κάθε άγχος με την χαρά για τη δικαίωση της φετινής προσπάθειας να είναι έκδηλη στα πρόσωπα όλων.

Έτσι λοιπόν οι πρωταθλητές βγήκαν για νυχτερινή έξοδο με το Coppola Bar & Co να ντύνεται στα κιτρινόμαυρα και να υποδέχεται την ΑΕΚ Τρίπολης για να γιορτάσει εκεί την κατάκτηση του φετινού τίτλου της Α' Αρκαδίας.

Χορός, χαμόγελα, άφθονο ποτό και βέβαια πούρα, τα πούρα των πρωταθλητών, τα πούρα της νίκης με την διοίκηση, το προπονητικό επιτέλειο και τους ποδοσφαιριστές να διασκεδάζουν με όλ τους την ψυχή αυτή την τόσο σημαντική στιγμή για την ομάδα.

Μάλιστα αξίζει νσ σημειωθεί ότι στο άκουσμα του γνωστού τραγουδίου "Είμαστε πια πρωταθλητές, έρχονται άλλες εποχές" επικράτησε πανδαιμόνιο από τους ανθρώπους της ΑΕΚ Τρίπολης με το Coppolla Bar & Co να αφιερώνει το γνωστό άσμα στον πρωαθλητή δικέφαλο.

aek glennti 10 antigrafi aek glennti 2 antigrafiaek glennti 6 antigrafi aek glennti 15 antigrafi

ΠΗΓΗ:http://www.arcadiaportal.gr/news/olonyhtio-glenti-tis-aek-tripolis-gia-protathlima-pic

?>?>?>?>?>?>?>