Εργαλεία
Εγγραφή Είσοδος

Δωρεά της ΑΕΚ Τρίπολης στο Κοινωνικό Παντοπωλείο της Μητρόπολης

Σε μια πολύ ουσιαστική πρωτοβουλία, προχώρησε η ΑΕΚ Τρίπολης η οποία για ακόμα μια φορά έδειξε έμπρακτα το κοινωνικό της "πρόσωπο". Έτσι, μετά από πρωτοβουλίες του Προέδρου της ΑΕΚ Τρίπολης κ. Παναγιώτη Βαλασόπουλου και του Υπεύθυνου προπονητή του ομίλου τένις της ΑΕΚ Τρίπολης Γίωργου Παπαδόπουλου, καθώς φυσικά και με την ευγενική χορηγία του ομογενή ιατρού Ανέστη Ιωαννίδη και της εταιρείας Human Plus e.V από τη Γερμανία, εξασφαλίστηκε μια σημαντική ποσότητα με βιολογικές παιδικές τροφές Hipp, υλοποιώντας, το πρόγραμμα "ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ".

54210505 2121608934559439 2747923172652220416 n

Το μεσήμερι της Πέμπτης, 07/03 αντιπροσωπεία, της ΑΕΚ Τρίπολης, που αποτελείτο από τον Πρόεδρο του συλόγγου κ. Παναγιώτη Βαλασόπουλο, τον υπεύθυνο προπονητή το ομίλου τένις της ΑΕΚ Τρίπολης κ. Γίωργο Παπαδόπουλο και του εκ των υπέυθυνων στο συντονισμό του προγράμματος "ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ" κ. Γιώργο Σπηλιόπουλο.

Την αντιπροσωπεία της ΑΕΚ Τρίπολης με τις παιδικές τροφές υποδέχθηκε ο Πρωτοπρεσβύτερος Ιερέας Ιωάννης Σουρλίγκας, υπεύθυνος του κοινωνικού παντοπωλείου της Μητρόπολης Μαντινείας και Κυνουρίας.

Συγκεκριμένα, παραδόθηκε η πρώτη ποσότητα παιδικών τροφών περιλάμβανε συνολικά 100 κιβώτια παιδικές τροφές, οι οποίες πρόκειται να δοθούν σε άπορες οικογένειες και οι οποίες όπως δήλωσε μεταξύ άλλων ο κ. Βαλασόπουλος μπορούν να καλύψουν ηλικίες από 3 μηνών έως καi 2.5 ετών.

Εκ των υπευθύνων του συγκεκριμένου προγράμματος ο κ. Γίωργος Σπηλιόπουλος, ανέφερε μεταξύ άλλων: Η ΑΕΚ Τρίπολης ξέρει από προσφυγιά, ξεριζωμό, φτώχια και είναι κοινωνικά ευαίσθητη σε τέτοια θέμαντα. Έτσι και σήμερα η ΑΕΚ Τρίπολης, ευαισθητοποιείται και βοηθάει το κοινωνικό παντοπωλείο της Ιεράς Μητρόπολης Μαντινείας και Κυνουρίας με τις παιδικές τροφές, αυτές που έχουμε εφασφαλίσει για τις οικογένειες της πόλης μας. Θα ακολουθήσει το προσεχές Σάββατο και ανάλογη δράση και στην Ιερά Μητρόπολη Γόρτυνος και Μεγαλοπόλεως. Είναι διαφορετικό να είσσι ΑΕΚ, όπως λέμε εμείς οι Αεκτζίδες. ΑΕΚ εκτός από αθλητική ένωση Κωνσταντινουπόλεως σημαίνει και Άλλη Εντελώς Κατάσταση".

Τέλος, ο Πρωτοπρεσβύτερος, Ιερέας Ιωάννης Σουρλίγκας μιλώντας στους εκπροσώπους του Τύπου τόνισε:"Είμαστε στην ευχάριστη θέση να λαμβάνουμε μια μεγάλη βοήθεια στο Φιλανθρωπικό πρόγραμμα της Ιεράς Μητροπόλως Μαντινείας και Κυνουρίας "Το καλάθι του φτωχού αδερφού" από την ΑΕΚ Τρίπολης. Για άλλη μια φορά η ΑΕΚ Τρίπολης βρίσκεται κοντά στους ανθρώπους, στους αναξιοπαθούντες, και ειδικά τώρα στις οικογένειες που έχουν μικρά παιδιά προσφέροντας αυτές τις παιδικές τροφές. Ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης μας ευλογεί αυτή την κίνηση. Ευχαριστεί την ΑΕΚ Τρίπολης και είναι ευγνώμων σε όλους αυτούς που αποτελούν αρωγοί στο φιλανθρωπικό πρόγραμμα της Μητροπόλεως. Νομίζω, ότι τέτοιες ενέργειες, πιάνουν τόπο και δείχνουν πραγματικά και την άλλη όψη του αθλητισμού, όπως οι πρωτοβουλίες της ΑΕΚ Τρίπολης. Όταν ο καθένας σκύβει το κεφάλι στη δοκιμασία της κάθε οικογένειας και καθένας μπορεί να στηριξει τη δοκιμασία όταν κάποιος έχει μικρά παιδιά. Κι εμείς θα κάνουμε αυτό ακριβώς. Θα μεταφέρουμε την αγάπη της ΑΕΚ Τρίπολης στις οικογένειες που έχουν μικρά παιδιά.

ΠΗΓΗ:http://www.arcadiaportal.gr/news/dorea-tis-aek-tripolis-sto-koinoniko-pantopoleio-tis-mitropolis-pics

?>?>?>?>?>?>?>