Εργαλεία
Εγγραφή Είσοδος

ΑΕΚ Τρίπολης "Μαζί με τους νέους γονείς"

Μετά από τις συντονισμένες ενέργειες του Προέδρου του συλλόγου μας κ. Π. Βαλασόπουλου και του Διευθυντή του τμήματος tennis κ. Γ. Παπαδόπουλου ο σύλλογός μας, εξασφάλισε μια μεγάλη ποσότητα βιολογικών παιδικών τρόφών Hipp.

Η συγκεκριμένη ποσότητα τροφίμων ήταν ευγενική χορηγία του ομογενή ιατρού κ. Ανέστη Ιωαννίδη και της εταιρείας Human Plus e.V από την Γερμανία, το όποιο και ιδίαιτερο ευχαριστούμε.

Κατόπιν αυτού δημιουργήθηκε από τον συλλογο μας, το προγραμμά "ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ", το οποίο θα διαρκέσει από 1η Φεβρουαρίου έως την 30η Απριλίου 2019. Οι συγκεκριμένες ποσότητες θα δοθούν μέσα σε τρείς κύκλους προσφοράς.

Οι δυο πρώτοι κύκλοι αφορούν τις τις κοινωνικές δομές της Αρκαδίας, μέσω των δυο Μητροπόλεων μας και των βρεφονηπιακών σταθμών. Ο τρίτος κύκλος αφορά νέες οικογένειες και γονείς, οι οποίοοι στα πρώτα τους βήματα αντιμετωπίζουν δυσκολίες. Οι τελευταίοι θα μπορούν να τις προμηθευτούν απευθείας από το σύλλογό μας.

Υπεύθυνος του προγράμματος έχει ορισθεί το αριστίνδην μέλος του Δ.Σ. και υπεύθυνος κοινωνικών δράσεων κος Γ. Σπηλιόπουλος (Υπεύθυνος καταστήματος τράπεζας Πειραιώς - 693 4335694), με τον οποίο όσοι επιθυμούν μπορούν να επικοινωνούν για την υποβολή των εχετικών αιτημάτων.

ΤΟ ΔΣ ΤΗΣ ΑΕΚ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

ΠΗΓΗ:http://www.arcadiaportal.gr/news/aek-tripolis-mazi-me-toys-neoys-goneis

?>?>?>?>?>?>?>