Εργαλεία
Εγγραφή Είσοδος

Στιγμές χαράς και διασκέδασης στο Δεκάζειο Γηροκομείο από τον όμιλο ΑΕΚ Τρίπολης

Μια Χριστουγεννιάτικη γιορτή, που θα μείνει χαραγμένη στη μνήμη, όλων όσων παρευρέθησαν σε αυτή, οργάνωσε ο όμιλος της ΑΕΚ Τρίπολης, για τους φιλοξενούμενους του "Δεκάζειου" γηροκομείου Τρίπολης.

Ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Μαντινείας και Κυνουρίας κ.κ. Αλέξανδρος, η εντεταλμένη σύμβουλος κα Μρακουμάτσου καθώς και το προσωπικό, υποδέχτηκαν με χαρά την πρότασή μας, να προσπαθήσουμε σαν όμιλος τένις να δώσουμε για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά λίγη χαρά και διασκέδαση στις γερόντισσες και τους γέροντες που φιλοξενούνται στο Δεκάζειο Γηροκομείο Τρίπολης.

Το κάλεσμα της διοίκησης αποδέχτηκε ο γνωστός ιατρός, μουσικός και μέλος του ομίλου τένις κ. Παπαντωνίου με την ορχήστρα του, οι οποίοι προσέφεραν ένα υπέροχο μουσικό απόγευμα, γεμάτο με μελωδίες, πλούσιες σε χρώματα και πινελιές χαράς.

Τα παιδιά της αγωνιστικής ομάδας του ομίλου μας προσέφεραν δώρα αγάπης σε όλους τους φιλοξενούμενους του γηροκομείου, παίρνοντας πίσω τις ευχές τους για καλή πρόοδο μαθητική και αθλητική.

Το παρόν στην εκδήλωση έδωσε ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Μαντινείας και Κυνουρίας κ.κ. Αλέξανδρος, ο Πρόεδρος της ΑΕΚ Τρίπολης κ. Βαλασόπουλος, ο Αντοπρόεδρος κ. Καγιάννης, η έφορος κα Θεοφιλοπούλου, ο πρώην έφορος κ. Κοσμίδης και φυσικά ο Διευθυντής του ομίλου τένις κ. Παπαδόπουλος.

Ευχόμαστε από καρδίας το Πνεύμα Χριστουγέννων να δώσει σε όλους σας υγεία, χαρά και ευτυχισμένες αναμνήσεις από αυτές τις γιορτές.

Καλά Χριστούγεννα!!!

ΠΗΓΗ:http://www.arcadiaportal.gr/news/stigmes-haras-kai-diaskedasis-sto-dekazeio-girokomeio-apo-ton-omilo-tenis-tis-aek-tripolis

?>?>?>?>?>?>?>