Εργαλεία
Εγγραφή Είσοδος

Δεύτερη στο Βαλκανικό πρωτάθλημα Ποδηλασίας η Ρηγοπούλου!

AEK PODILASIA RIGOPOULOU VALKANIKO

Μια ακόμη σπουδαία διάκριση σε επίπεδο Ποδηλασίας κατάφερε να σημειώσει νεαρή αθλήτρια του Ομίλου ΑΕΚ Τρίπολης, Ελευθερία Ρηγοπούλου. Η Τριπολίτισσα αθλήτρια συμμετείχε συγκεκριμένα στο Βαλκανικό πρωτάθλημα Ποδηλασίας σταΣκόπια το διήμερο 1-2 Σεπτεμβρίου με την Εθνική ομάδα και στο αγώνισμα της ατομικής χρονομέτρησης κατάφερε να κατακτήσει την 2η θέση.

Αναμφίβολα αποδεικνύεται ότι η Τρίπολη εκτός του ότι έχει παράδοση στο χώρο της Ποδηλασίας συνεχίζει να φέρνει σε βάθος χρόνου μεγάλες διακρίσεις στο άθλημα μέσα από τη σπουδαία δουλειά που γίνεται από τους τοπικούς συλλόγους και στην προκειμένη περίπτωση αν κρίνουμε από την επιτυχία της Ρηγοπούλου, από την ΑΕΚ Τρίπολης!

Αναλυτικά με αφορμή τη συγκεκριμένη επιτυχία ανακοίνωση εξέδωσε ο Όμιλος Ποδηλασίας της ΑΕΚ Τρίπολης με την οποία αναφέρει χαρακτηριστικά τα εξής:

«ΔΕΥΤΕΡΗ ΘΕΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΡΗΓΟΠΟΥΛΟΥ ΤΗΣ ΑΕΚ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ΣΤΟ ΒΑΛΚΑΝΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΟΔΗΛΑΣΙΑΣ ΣΤΟ ΑΓΩΝΙΣΜΑ ΤΗΣ ΑΤΟΜΙΚΗΣ ΧΡΟΝΟΜΕΤΡΗΣΗΣ ΠΟΥ ΔΙΕΞΗΧΘΕΙ ΣΤΑ ΣΚΟΠΙΑ 1 ΚΑΙ 2 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ.ΚΡΑΤΗΣΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ ΣΤΟ ΒΑΘΡΟ ΣΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΤΗΣ ΑΓΩΝΑ ΕΚΤΟΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΜΕ ΤΑ ΧΡΩΜΑΤΑ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ.

ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΣΟΥ ΑΝΗΚΕΙ ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙΣ ΠΕΡΗΦΑΝΟΥΣ!!!! ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ!!!».

ΠΗΓΗ:http://contraepithesi.gr/epikairotita/sports/18073-%CE%B4%CE%B5%CF%8D%CF%84%CE%B5%CF%81%CE%B7-%CF%83%CF%84%CE%BF-%CE%B2%CE%B1%CE%BB%CE%BA%CE%B1%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CF%8C-%CF%80%CF%81%CF%89%CF%84%CE%AC%CE%B8%CE%BB%CE%B7%CE%BC%CE%B1-%CF%80%CE%BF%CE%B4%CE%B7%CE%BB%CE%B1%CF%83%CE%AF%CE%B1%CF%82-%CE%B7-%CF%81%CE%B7%CE%B3%CE%BF%CF%80%CE%BF%CF%8D%CE%BB%CE%BF%CF%85

?>?>?>?>?>?>?>