Εργαλεία
Εγγραφή Είσοδος

Καλωσόρισμα Έναρξης Παιδικού Σταθμού "Η ΖΩΟΔΟΧΟΣ ΠΗΓΗ"

Αγαπητοί γονείς,

με ιδιαίτερη χαρά για τέταρτη συνεχή χρονιά,πραγματοποιούμε την επίσημη έναρξη του σχολικού έτους, με τις ευλογίες της εκκλησίας μας και του Σεβασμιοτάτου Μητροπολίτου μας κκ Αλέξανδρου, καλωσορίζοντας στο σταθμό μας, τόσο όσους για πρώτη φορά βρίσκεσθε μαζί μας, όσο και όλους εσάς που συνεχίζεται να μας τιμάται με την εμπιστοσύνης σας, εμπιστευόμενοι τα παιδιά σας, σε εμάς.

Το Ίδρυμα της Μητροπόλεως μας, αποτελεί ένα μη Κερδοσκοπικό αυτοχρηματοδοτούμενο Ίδρυμα, διοικούμενο από μια πενταμελή άμισθη Διοικούσα Επιτροπή, υπό την σεπτή καθοδήγηση του Προέδρου της, τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη μας. Μέσα από αυτό το πλαίσιο λειτουργίας, συνεχίζοντας αυτή την άοκνη προσπάθεια, θα έχουμε πάλι δραστηριότητες όπως το κολυμβητήριο με τον ΚΟΑΤ,το τένις με την ΑΕΚ Τρίπολης, ολοκληρώσαμε και λειτουργήσαμε με το τμήμα Ποδηλασίας της ΑΕΚ Τρίπολης, το Πάρκο Κυκλοφοριακής Αγωγής, αναλάβαμε από φέτος το κόστος και δεύτερου σχολικού λεωφορείου για την καλύτερη εξυπηρέτηση σας στην μεταφορά των παιδιών, αλλά και ολοκληρώσαμε την κατασκευή ενός σύγχρονου ανοικτού χώρου πολιτισμού, το «ΘΕΑΤΡΑΚΙ ΜΑΣ». Οι υποδομές του οποίου, καλύπτουν την φιλοξενία κάθε είδους εκδήλωσης, αρκεί να συνάδει με το πνεύμα και το ύφος του Ιδρύματος αυτού. Φιλοδοξία όλων εμάς ,είναι αυτός ο όμορφος χώρος να αποτελέσει κυψέλη δημιουργίας για την κάθε δράση που οι κάτοικοι της πόλης μας επιθυμούν. Πλέον είναι στην διάθεση κάθε σωματείου, του Δήμου ή άλλης οντότητας, για να την φιλοξενήσει.

Επίσης, με μια νέα συνεργασία που ξεκινά από αυτή τη σχολική χρονιά, μεταξύ του Ιδρύματος και του ιδιωτικού διαγνωστικού κέντρου στην Τρίπολη,«ΠΑΝΑΡΚΑΔΙΚΗ ΙΑΤΡΙΚΗ ΜΕΡΙΜΝΑ», προσπαθούμε να συμβάλουμε στην απρόσκοπτη πρόσβαση ΚΑΤΑ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ, σε υπηρεσίες υγείας, ΟΛΩΝ, των φιλοξενούμενων παιδιών μας,χωρίς την καταβολή,του ποσοστού συμμετοχής σε αυτές. Για την χρήση αυτής της παροχής αρκεί η προσκόμιση μιας ΒΕΒΑΙΩΣΗΣ ΕΓΓΡΑΦΗΣ που θα σας παρέχουμε κατόπιν δική σας αίτησης.

Ταυτόχρονα για πρώτη χρονιά θα λειτουργήσει το Νηπιαγωγείο μας, λειτουργώντας πλέον και στην πρώτη βαθμίδα υποχρεωτικής εκπαίδευσης. Με τον τρόπο αυτό φιλοδοξούμε να παραδίδουμε στην πρώτη τάξη της πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης, ολοκληρωμένες προσωπικότητες, ικανές ν ανταπεξέλθουν στις δυσκολίες που τις περιμένουν στα επόμενα στάδια της ζωής τους.

Τόσο εμείς ,όσο και το προσωπικό, που με τις καθημερινές του προσπάθειες παρέχει υψηλής ποιότητας υπηρεσίες στα φιλοξενούμενα παιδιά μας, σας διαβεβαιώνουμε ότι θα είμαστε πάντα δίπλα σας ,έτοιμοι να αφουγκραστούμε κάθε πιθανό πρόβλημα, να αντιμετωπίσουμε κάθε πιθανή δυσκολία ή ιδιαιτερότητα, αλλά και ν’ ακούσουμε τις προτάσεις σας για την βελτίωση των υπηρεσιών μας.

Φιλοδοξούμε η επόμενη σχολική χρονιά να μας βρει καλύτερους και να είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας παρέχουμε περισσότερες και καλύτερες υπηρεσίες, με νέους χώρους και περισσότερες ιδέες.

Κοινός μας τόπος συνάντησης, να είσθε βέβαιοι, αποτελεί η καθημερινή προσπάθεια μας, να παρέχουμε ισχυρά εφόδια στα παιδιά μας!

Σας ευχόμαστε, καλή, δημιουργική σχολική χρονιά!!

Τρίπολη 18 Σεπτεμβρίου 2017

Για τη Διοικούσα Επιτροπή

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ Γ .ΒΑΛΑΣΟΠΟΥΛΟΣ

ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ & Δ. ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ Δ. E.

?>?>?>?>?>?>?>