Εργαλεία
Εγγραφή Είσοδος

Γιορτή για την 28η Οκτωβρίου στον παιδικό σταθμό της Μητρόπολης στην Κάρτσοβα

Σήμερα, Τρίτη 27 Οκτωβρίου πραγματοποιήθηκε μια εκπληκτική εκδήλωση προς τιμήν της Εθνικής μας Εορτής,28ης Οκτωβρίου στον παιδικό σταθμό της Μητρόπολης Μαντινείας και Κυνουρίας στο χώρο του 'Αλσους της Ζωοδόχου Πηγής Κάρτσοβας στην Τρίπολη.
Στην γιορτή αυτή βρίσκονταν γονείς και παιδιά καθώς και ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Μαντινείας και Κυνουρίας κ.κ. Αλέξανδρος. Τα παιδιά είπαν τα ποιήματά τους για την 28η Οκτωβρίου καθώς και τραγούδησαν μαζί με τις δασκάλες τους τραγουδάκια για την Εθνική μας Εορτή.
Ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Μαντινείας και Κυνουρίας κ.κ. Αλέξανδρος ήταν ιδιαίτερα χαρούμενος για την σημερινή γιορτή προς τιμήν της πατρίδας μας. Ευχαρίστησε τους γονείς  που έχουν τα παιδιά τους σε αυτόν το παιδικό σταθμό και όπως είπε θέλουν να τους δώσουν ότι καλύτερο μπορούν για να τα καμαρώσουν οι γονείς όπως επιθυμούν.Επίσης έδωσε συγχαρητήρια στις δασκάλες του παιδικού σταθμού για την όμορφη εκδήλωση που δημιούργησαν.
Τέλος ο Μητροπολίτης και ο διευθύνων σύμβουλος κ. Παναγιώτης Βαλασόπουλος ευχήθηκαν χρόνια πολλά σε όλους με χαρά και υγεία.

28.1028.10.2

28.10.328.10.4

28.10.528.10.6

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί:https://www.youtube.com/watch?v=TjY_cI_74do

ΠΗΓΗ:http://www.arcadiaspot.gr/2015/10/giorth-gia-thn-28h-oktwvriou-ston-paidiko-sta8mo-ths-mhtropolhs-sthn-katsova-video-photos.html

?>?>?>?>?>?>?>