Εργαλεία
Εγγραφή Είσοδος

Π. Βαλασόπουλος: «Με θλίψη αποχαιρετούμε την φίλη, την συναγωνίστρια, τον άνθρωπο που αγάπησε την Αρκαδία και αγωνίστηκε γι' αυτή και τους Αρκάδες…. »

Τρίπολη, 10 Ιουνίου  2014

 

Ο περιφερειακός σύμβουλος Αρκαδίας και Γραμματέας του Περιφερειακού Συμβουλίου, Π. Βαλασόπουλος, με αφορμή τον πρόσφατο χαμό της Ελένης Λυμπεροπούλου  προέβει στην ακόλουθη  δήλωση:

«Σήμερα, η Αρκαδία και οι Αρκάδες αποχαιρετούν τον νέο άνθρωπο που ο Δημιουργός, κάλεσε δίπλα του τόσο γρήγορα. Σήμερα, όλοι εμείς που από τα χρόνια της πρώτης μας νιότης, αγωνιστήκαμε δίπλα στην Ελένη, αποχαιρετούμε την καλή φίλη, που πάντα μας συμβούλευε με αγνότητα ψυχής, την δυναμική αγωνίστρια που όπου την καλούσε η παράταξη έδινε από την πρώτη γραμμή τον αγώνα τον καλό. Ήμασταν μαζί στην ΟΝΝΕΔ, στην ΔΑΠ, στην ΝΟΔΕ, το 2007 στο δικό μου ξεκίνημα, αλλά και το 2010 συνυποψήφιοι, στο ίδιο περιφερειακό ψηφοδέλτιο. Ήμασταν μαζί όλα αυτά τα χρόνια, μαζί με πολλούς άλλους καλούς φίλους, αταλάντευτοι στις δημοκρατικές αρχές και τα ιδεώδη. Ιδιαίτερα εσύ, αγωνίστηκες σε δύσκολες, πολλές φορές, συνθήκες με χαμόγελο, με παρρησία, ήσουν πάντα δίπλα στο πρόβλημα των φίλων σου γνωστών κ αγνώστων, αλλά και για την γενέθλια γη. Γι’ αυτό και σε τιμούσαν ιδιαίτερα. Τελευταίος σταθμός σου η εκλογή σου στην Πολιτική Επιτροπή, μιας παράταξης συνυφασμένης με την ζωή σου. Γιατί είχες αυτά τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά που οι σπουδαίοι γονείς σου, σου έσπειραν στην ψυχή. Την αγάπη για τον συνάνθρωπο, τον αλτρουισμό, την αγάπη για την πατρίδα, την ακάματη διάθεση για προσφορά.     

Σήμερα όλοι εμείς σου ευχόμαστε να είναι «ελαφρύ» το Αρκαδικό χώμα και εκεί στην χωρία των αγγέλων να πρεσβεύεις για όλους μας, με την υπόσχεση, όπως σου είπα, να μην σε ξεχάσουμε… ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ….»   

 

?>?>?>?>?>?>?>